Alde zaharra berpizteko erabiliko dugun gaia ARDOA izango da.
ARDOA ez da edari sinple bat, ARDOAk kultura sortzen du eta jende asko mugiarazten du.
Berrikuntzarekin lortu nahi duguna jendea bertara erakartzea da eta ez bakarrik pasatzea, baizik lekuan geratzea.
Berrikuntzarekin lortu nahi duguna jendea bertara erakartzea da eta ez bakarrik pasatzea, baizik lekuan geratzea.
Horretarako Wine Future eta Sommelier zentru bat, ikasleentzako egoitza eta bodega bertikal bat museo/ erakusketa batekin lotuta planteatuko ditugu proiektuaren funtz bezala.
Osagarri gisa, "vinoterapiako" SPA igerilekuekin eta hotelarekin, Bodegoiak, Sommelier ikasleentzako praktika gisa funtzionatuko duten tabernak, audiobisualen denda (ardoaren ekoizpena, kupelen fabrikazioa... ikusteko) eta etxebizitzak planteatuko ditugu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario